От няколко години са разделени и дори официално разведени Ники

...
От няколко години са разделени и дори официално разведени Ники
Коментари Харесай

След като Ники Илиев я остави, тя не погледна мъж: Днес Саня Борисова предприе отчаян ход, за да си го върне!

От няколко години са разграничени и даже публично разведени Ники Илиев и Саня Борисова. Решението за края на брака им бе на режисьора, който показа, че постоянно ще почита Саня, само че не желае да се заблуждава, че са щастливи дружно.

Причина за тази развръзка по този начин и не бе оповестена, само че всичко клонеше към неналичието на деца, които Ники желал, а Саня не му дала... Дали това е по този начин, те си знаят, само че е реалност, че Борисова не се е посочила с мъж след Илиев, който обичаше до болежка.

Близки до нея постоянно са твърдели, че разводът е разрушил на милиони късчета сърцето й и тя няма да огледа различен. Ситуация, сходна на тази при Наталия Симеонова и Денис Ризов. Е, има обаче най-малък късмет историята на Саня и Ники да приключи с хепи енд.

В момента актрисата се пробва да си върне любовта на Илиев с много обезверен и опасен ход. Тя е режисирала собствен филм, в който го е помолила да взе участие, само че единствено като артист, не като режисьор. Илиев, несъмнено, е приел да й помогне с каквото може.

" Той се усеща отговорен, че я нарани, без да го желае и като че ли му остана един дълг към нея - да й оказва помощ, да я пази... Но дали това е любовта, която тя чака, или е просто искрено другарство, никой не знае ", разясняват източниците.

Тагове: Саня Борисова Ники Илиев Ники Илиев и Саня Борисова Наталия Симеонова Денис Ризов Наталия Симеонова и Денис Ризов филм
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР