От няколко години насам сякаш телевизиите тотално забравиха за Наталия

...
От няколко години насам сякаш телевизиите тотално забравиха за Наталия
Коментари Харесай

Добрата фея Наталия Симеонова отвратена от случващото се в родните телевизии

От няколко години насам като че ли малките екрани тотално не помниха за Наталия Симеонова – водещата, която стана нарицателно за положителната самодива закрилница на любовта. Не й оказва помощ явно даже обстоятелството, че има забележителен тв стаж и то все в излъчвания с висок рейтинг.

В продължение на 10 години атрактивната русокоска беше водеща на " Море от обич " по bTV, след което продължи с " Предай нататък ". В по-минали години е била и кореспондент и водещ на вести по Нова телевизия, както и редактор на политическо предаване. Днес обаче, е доста надалеч от малкия екран и както наподобява – няма никакво желание да се връща в ефир.

Наскоро пред близки приятелки Наталия е споделила, че се усеща безусловно омерзена от протичащото се в родните малките екрани и към този момент няма дори предпочитание да се връща към остарялото си занятие. Въпреки че мнозина чакаха това въпреки всичко да се случи в някакъв миг.

Тв водещата обърна дефинитивно тил на кариерата си, погнусена от практиките, които господстват в гилдията. И не се тормози да го каже гласно, без значение че за доста от сътрудниците й евентуално тези думи ще са повече от неприемливи.

" Телевизията, такава, каквато е сега, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще пристигна миг, в който ще се срамя от гилдията, към която числя се, тъй като постоянно доста съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си ", възмутена е журналистката, която, припомняме, стои безработна от 2016-та насам.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР