От няколко дни в Къщата на VIP Brother се говори

...
От няколко дни в Къщата на VIP Brother се говори
Коментари Харесай

Преврат в Къщата!

От няколко дни в Къщата на VIP Brother се приказва за прелом. Идеолог е Ванко, който стартира диалози първо с най-изявения Съквартирант, Кулагин, а през днешния ден феновете ще видят по какъв начин неприятното момче на рап музиката приобщава към концепцията и Петко и двамата мощни мъже ще стартират да приготвят преврата. Дали ще съумеят и дали всички останали мъже ще са на тяхна страна, следва да забележим във VIP Brother.

Първата седмична задача във VIP Brother е „ Супер шоу Норландия “. Съквартирантите още веднъж ще са разделни на мъже и дами и ще би трябвало да завоюват благосклонностите не на Биг Брадър, а на феновете и почитателите във Facebook. Всеки тим ще би трябвало да избере продуцент, който да дефинира програмата и уговорките на всеки един. Дали Мира Добрев, която е продуцент отвън Къщата ще поведе дамите или дамите имат друга концепция и кой ще е мъжкият продуцент, остава да забележим тази вечер в 21:00 часа.

За разлика от множеството Съквартиранти, Розмари ще откри в лицето на Кулагин, човек, пред който е подготвена да споделя персонални истории. Има ли другар красивата манекенка, а има ли човек до гримьора? Какво тъкмо си споделиха двамата на закуска и откри ли най-сетне непосредствен човек в Къщата Кулагин? Всичко това единствено през днешния ден по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР