От няколко дни в интернет набира скорост видео от охранителна

...
От няколко дни в интернет набира скорост видео от охранителна
Коментари Харесай

Вижте как действат истинските човечни полицаи

От няколко дни в интернет набира скорост видео от охранителна камера, показващо мъж, който нахлува с нож в полицейски сектор в Тайланд. Въпреки рисковата обстановка, служителите на реда не отвръщат със мощ, не нанасят побой и не стрелят по нападателя. Напротив - един от чиновниците в сектора показва изключителна храброст, " обезвреждайки " мъжа единствено с самообладание и успокоителни думи, написа actualno.com.

След като нападателят с ножа влиза в сектора, служител на реда Анирут Малее, вместо да посегне към револвера си, просто сяда на ръба на бюрото си и стартира да успокоява мъжа и да го убеждава на съобщи оръжието си. В последна сметка съумява.

След като взима ножа, Анирут го оставя встрани и прегръща смутения мъж. След случая останалите служители на реда заобикалят нападателя, устокояват го и му дават вода.

" Той е бил музикант, само че работел като охранител 3 дни без да му платят. На всичкото от горната страна, му откраднали китарата и това го разстроило. Изслушах го и бяха съпричастен към историята му. Казах му, че имам китара, която мога да му дам и че някой ден ще излезем да хапнем накъде дружно ", изяснява Анирут.

Нападателят бил изпратен в болница без да му бъдат повдигани никакви обвинявания.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР