От няколко дни се чудя как така нашите доларови грантаджии

...
От няколко дни се чудя как така нашите доларови грантаджии
Коментари Харесай

КОГАТО СВЪРШИ ТЕЛЕВИЗИОННАТА ВОЙНА В „УКРАЙНА“ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ И ЗАЩО ГО ПРАВЯТ! БГ УПРАВЛЯВАЩИ, ВЕДНАГА ОТМЕНЕТЕ ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИОННИ ОГРАНИЧЕНИЯ! ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХТЕ Е НЕПОСРЕДСТВЕНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!

От няколко дни се чудя по какъв начин по този начин нашите доларови грантаджии приканват намерено за унизяване, смачкване и убийства на русофили – безобидна общественост с носталгия по соца. Не можех да си отговоря, тъй като това в никакъв случай не се е случвало в нашето общество, още повече, че е закононарушение по Наказателен кодекс.

Някой беше дал „зелена светлина“ на тези кресливи наши уличници, без значение от техните трофеи и специалности. Кой е този, който може да обезпечи безотговорност и да суспендира Наказателния закон в България, в интерес на явни нарушители? От през днешния ден Мета платформата на Facebook позволена публично да се насочат апели за убийства и гибел на президента на Руската Федерация, на президента на Беларус, както и на всички съветски бойци – разбирайте за физическа гибел във всяко съветско семейство. Удивително! И изпълнено с евроатлантически полезности.

Войните са политически плод и последна фаза на недоразумение в политиката и по тази причина не би трябвало да бъдат убивани бойците, които в действителност извършват политически решения, а в случай че откажат да ги изпълнят биват също убивани, без значение дали са Русия или Съединени американски щати. И за какво откакто главно Англия, Съединени американски щати, Израел и Турция забъркаха новата Октомврийска гражданска война в „Украйна“, техните политически водачи би трябвало да си останат в сянка, а да заплащат цената и умират почтени европейски жители? Защо? Освен НАТО, уважаеми българи, има и доста други военни съюзи. Те не са без значение и също преследват цели! Защо европейската администрация отхвърля да каже, че не НАТО, а военния съюз сред изброените горе четири страни е в основата на провалената политика и дипломация?

Защо?

Има ли македонска нация, българи? Не, няма. Може да има единствено македонска страна, само че не и нация, тъй като нациите имат писменост и език, а в Македония се приказва на български език. Е по какъв начин тогава има украинска нация, като и те като македонците сложиха в съветската /разбирайте българската/ няколко смешни ченгелчета и взеха решение, че това е езика на техните дядовци? Ами не е този, а българския език в рускоезичната му форма. И в случай че няма украински език, както няма македонски подобен, по какъв начин тогава има украинска нация? Украинска страна, може.

Има нещо доста сбъркано в американските ползи в Европа!

Зависимостите на Европейски Съюз са ясни на всички, само че по-интересни за мен американските ползи, тъй като те са мощно прагматични. И по какъв начин позволи американската администрация да си намерения, че на руснаците не има е ясна Октомврийската гражданска война, нито пък, че не са си създали изводите от нея!? Руснак да убива различен руснак е божествената фантазия на западната политика, само че това е единствено история, която ще си остана такава.

Когато свърши телевизионната война в „Украйна“ ще станат ясни доста неща, които в този момент се одобряват за истина и това е най-големия боязън на разпалвачите на войни. Ще стане ясно също, че руснаците знаят какво вършат, тъй като го вършат и по какъв начин да го създадат допустимо най-безболезнено. Очите постоянно са били порталът на огромната човешка илюзия, по тази причина към този момент ще замълча.

Моят непретенциозен експертен съвет, господа политици и ръководещи, е незабавно да отмените всички осведомителни ограничавания и да пуснете съветските телевизионни и радиоканали. Това което направихте е стратегическа неточност, която е непосредствена опасност за националната сигурност!!!

Днес е време за верни и спокойни управнически решения, на следващия ден ще бъде късно. Отворете опцията да се чуват всички гледни точти в огромните национални /американски/ и нашата национална малките екрани и радио.

Освободете от служба всички лица, които са в основата на въведените забрани – тези са рискови, повече от всеки различен зложелател на страната ни. Няма нищо ужасно да бъдем свободна и демократична страна или най-малко да опитаме. Войникът се познава в пердах и в този момент е време за мъдри управнически решения с взор в бъдещето.

И предупредете по някакъв метод, апелирам, грантаджиите да не заплашват с убийства на русофили, тъй като от това по огромна опасност за страната ни няма и няма да има. На страхливецът очите са огромни, той е лукавец.

Това ви поучавам навраме, пък вие си знаете! Предупредени сте.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР