От няколко дни Гери-Никол радва феновете си със секси снимки

...
От няколко дни Гери-Никол радва феновете си със секси снимки
Коментари Харесай

Гери-Никол, Даниел Илиев и кое е новото гадже на певицата

От няколко дни Гери-Никол радва почитателите си със секси фотоси от тайландския остров Пукет. Там тя е на първата си екзотична почивка за годината и нямаме подозрение, че си прекарва ужасно.

Не единствено поради красивото място, на което се намира, само че и поради компанията си. На една от фотосите, която Гери-Никол качи в профила си в Instagram виждаме с кого се забавлява на плажа.

Певицата театралничи в предизвикателна поза и в рискова непосредственост с ММА боеца Даниел Илиев. Той държи бутилка скъпо шампанско и пуши пура, а тя се любува на слънчевите лъчи и водата в басейна.

Илиев също показа в историите си в обществената мрежа няколко фрагмента на своята обичана, украсени със сърца. И по всичко проличава, че двамата са доста влюбени и щастливи.

Досега Гери-Никол предпочиташе да не показва близки връзки с мъже и пазеше персоналния си живот в загадка. Сега обаче реши да ни покаже с кого се забавлява и кой е повода за усмивката на лицето й. Явно той е по-специален от другите. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР