От НВО са поръчали още един сериал-предистория за герои от

...
От НВО са поръчали още един сериал-предистория за герои от
Коментари Харесай

От НВО поръчаха още един сериал за дом Таргариен от “Игра на тронове”

От НВО са поръчали още един сериал-предистория за герои от “Игра на тронове”. В него ще се споделя историята на дом Таргариен, от който е и една от основните героини в сериала Денерис.
“Игра на тронове ” свърши, почитателите останаха недоволни (РЕАКЦИИ) Ако към момента не сте гледали последната серия, не четете този материал!
Според “Ентъртейнмънт уикли” историята ще наблюдава гражданската война сред Ренира и Егон Таргариен за властта над Седемте кралства. Хрониките на “Танцът на драконите” ще бъде в центъра на новата история, чието деяние се развива почти 200 години преди събитията в “Игра на тронове”.
Джордж Р. Р. Мартин: Сериалът по “Игра на тронове ” не ми се отрази добре Литуратурната сага “Песен за огън и лед ”, по която е изработен сериалът на НВО “Игра на тронове ”, към момента не е приключена
Като насочен материал ще бъде употребена книгата “Огън и кръв” на Джордж Р. Р. Мартин, в която се споделя историята на Таргариените. Режисьорът Райън Кондал написа пилотният епизод, а самият Мартин е изпълнителен продуцент на поредицата.

След края на “Игра на тронове” НВО нае петима разнообразни сценаристи, чиято задача беше да “изследват другите интервали в творбите на Джордж Р. Р. Мартин” и всеки да напише сюжети за нов сериал.
Започнаха фотосите на предисторията на „ Игра на тронове ” Историята ще споделя за събития, случили се хиляди години преди Джон Сноу и компания
Това не е първият сериал-предистория на “Игра на тронове”, която компанията създава. В момента се снима още един, който се развива 5000 години преди познатите ни събития. В него ще играе актрисата Наоми Уотс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР