От новия дизайн на предния панел се вижда, че Crossland

...
От новия дизайн на предния панел се вижда, че Crossland
Коментари Харесай

Ето я новата версия на малкото SUV на Opel

От новия дизайн на предния панел се вижда, че Crossland върви по стъпките на неотдавна показаната нова Mokka. И до момента в който още чисто новата Mokka към момента е в центъра на вниманието, малко по-консервативният му брат Crossland X също претърпя забавна актуализация. Рестайлингът на компактното SUV, в този момент именуван просто Crossland, приема новия дизайнерски език на Opel, който дебютира с Mokka.
 Ето я новата версия на дребното SUV на Opel

Напълно затворената решетка Vizor, която се простира по цялата широчина на предната фасада и замества предходната висока радиаторна решетка, придава на автомобила напълно друг тип. Opel Crossland получава и нови предни LED светлини за мъгла и леко модифицирани задни светлини. Отзад добавената лъскава черна зона сред " стоповете " е изключително изразителна - тя се явява като спомагателна част на черния покрив.

 Ето я новата версия на дребното SUV на Opel

Според пресслужбата на Opel като опция се предлага и по-малко контрастираща цветова скица. Що се отнася до интериора, то там не могат да се чакат огромни промени. Най-забележителното надграждане вътре е новата въртяща се шайба за избор на режим на задвижване. Допълнителната система IntelliGrip предлага избор от естествен режим, режим за сняг, тиня и пясък и по желание може да деактивира ESP-то.
 Ето я новата версия на дребното SUV на Opel

Адаптивната система за надзор на сцеплението би трябвало да подсигурява, че колелата на Crossland могат да обезпечат оптимално сцепление. Освен това Opel е подобрил шасито и Crossland би следвало да се усеща малко по-уверен с помощта на новото окачване и амортисьори. Crossland ще се предлага и във версия GS, позната към този момент от други модели на марката.
 Ето я новата версия на дребното SUV на Opel

Що се отнася до гамата мотори, тя подхожда на добре познатата ни от досегашния Crossland X. Това значи, че измежду бензиновите мотори базов остава 1.2-литровият атмосферен мотор с мощ 83 к.с., а над него в гамата е 1.2 Turbo, който се предлага с мощ от 110 и 130 к.с. Дизеловите варианти включват 1.5 CDTI със 110 или 120 к.с. Обновеният Crossland ще се появи в шоурумите на Opel при започване на идната година. Цените ще бъдат оповестени по-късно.
 Ето я новата версия на дребното SUV на Opel

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР