От НФСБ са предопределили явяването на Обединени патриоти поотделно, като

...
От НФСБ са предопределили явяването на Обединени патриоти поотделно, като
Коментари Харесай

НФСБ разделили обединените патриоти, призна Сидеров

От НФСБ са предопределил и явяването на " Обединени патриоти " поотделно , като са споделили, че изрично няма да се явят на тези избори с " Атака " . " Бяхме подготвени да участваме на евроизборите дружно с Вътрешна македонска революционна организация без да имаме искания за места, само че те не пожелаха " сподели Сидеров.

Това съобщи водачът на партията Волен Сидеров при регистрацията на политическата групировка в ЦИК, заяви Българска национална телевизия.

" Вътрешна македонска революционна организация пък не посмя да се яви дружно с нас, което също им предложих . Бях подготвен да не вземам участие в листата, да приема техните претенденти, да нямам искания за места, само че все пак Вътрешна македонска революционна организация не пожелаха , защото това щяло да скапе по-късно управническата коалиция по тяхно мнение. Така е по насила ние - трите партии, се записваме поотделно ", изясни Сидеров.

От " Атака " чакат финала на политическата си академия, с цел да дефинират своята си листа за европейските избори. По думите му кандидатстването за предаването е до 21 април. След това феновете ще подредят листата.

" Т.е. аз за първи път давам опция млади и неопетнени хора да бъдат подредени съгласно волята на феновете ", сподели още той.

Събрани са над 4000 подписа. " Листата не е подготвена, защото сега тече Политическа академия - това е едно предаване и съревнование, което тече всеки ден и аз съм жури. В него вземат участие младежи, които не са членове на партиен актив, не са били депутати ", съобщи Сидеров.

В 17.00 часа на 10 април изтича крайният период за регистрация на партиите в Централната изборна комисия за присъединяване в европейските избори на 26 май, а инициативните комитети имат време до 15 април да подадат своите документи в ЦИК.

Малко по-рано в ЦИК се записаха и от Движение за права и свободи.
 Движение за права и свободи се разгласи за поръчител на мира в България
Движение за права и свободи се разгласи за поръчител на мира в България

При регистрацията си за евровота Карадайъ посочи, че отстояват евроценностите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР