От най-високата трибуна - тази в парламента, , четейки декларация,

...
От най-високата трибуна - тази в парламента, , четейки декларация,
Коментари Харесай

Кирил Петков се връща по-рано от Братислава, Николай Денков чака обаждане от Мария Габриел

От най-високата естрада - тази в Народното събрание,, четейки декларация, се обърна както към ГЕРБ-СДС, по този начин и към останалите политически сили с апел за обединяване, с цел да може 49-ият парламент да излъчи постоянна власт, която ръководи страната ни. 

Академик Николай Денков , номиниран за министър председател от " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) с втория мандат, разяснява в коридорите на Народно събрание, че чака да се чуят с Мария Габриел " и да забележим по кое време ще седнем на масата и да обсъждаме същината ".

" Спокойно изчакахме няколко дни, с цел да забележим какъв ще е методът на ГЕРБ. Това, което мога да кажа, е, че диалозите по такива значими въпроси не би трябвало да се афишират през медиите ", добави той. 

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пък разгласи, че се връща с ден по-рано от форума GLOBSEC в Братислава. В обява във Фейсбук той сподели, че парламентарната му група няма да разреши " България да поеме бърз курс към Евразия ". 



" Нагледно видяхме офанзива против парламентарната република. Никой не може да си разреши да приканва България да няма постоянно държавно управление, никой не може да поставя бюджета и парите на хората на назад във времето поради персоналните си властови упоритости. 

Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме потребност от постоянно и про-европейско държавно управление час по-скоро. Имаме потребност от устойчиво Народно заседание с дълъг живот ", написа през днешния ден във Facebook съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който изрази поддръжка за оповестения за довечера митинг пред президентството под наслов " България е парламентарна република и пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО! ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР