От най-големия авиопревозвач на Южна Корея Korean Air съобщиха в

...
От най-големия авиопревозвач на Южна Корея Korean Air съобщиха в
Коментари Харесай

Южнокорейските авиолинии от юни възстановяват международните полети

От най-големия авиопревозвач на Южна Корея Korean Air оповестиха в четвъртък, че от юни възвръщат интернационалните полети на фона на намаленото разпространяване на ковид, заяви РИА Новости.

От оповестения на уеб страницата на компанията лист с полетите за юни, Korean Air от 1 юни възнамерява да възобнови полетите по 19 интернационалните маршрута от летището Инчхон. Рейсовете са за Вашингтон, Сиатъл, Ванкувър, Торонто, Амстердам, Франкфурт, Сингапур, Пекин, Куала-Лумпур и други.

Някои полета ще са ежедневни, в това време другите - по 3-4 пъти седмично или на по-дълъг интервал. Например до Улан Батор ще има полети всеки ден без вторник. Подготовката за нарастване на полетите е отговор след отхлабването на ограниченията против разпространяването на ковид.

Южнокорейските авиолинии към момента не възнамеряват полети до Москва, Санкт Петербург, Владивосток и Иркутск.

Сега Korean Air предлага 55 автобуса седмично по 13 интернационалните маршрута. Преди началото на коронавирусната пандемия компанията имаше над 900 полета по 110 далечни дестинации. Започвайки от юни, ще има 146 автобуса по 32 интернационалните маршрута.

В края на март самолетната компания спря над 90% от полетите по интернационалните направления в отговор на закритите граници на доста страни.

По информация на организация Ronhap, като част от напъните за понижаване на загубите, компанията изпрати 70% (от към 20 хиляди) свои чиновници в заплатен отпуск за шест месеца и продава непрофилни активи за покриване на оперативните разноски. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР