От Националния клуб на привържениците на Левски поискаха допускане на

...
От Националния клуб на привържениците на Левски поискаха допускане на
Коментари Харесай

НКП на Левски поиска стадионите да отворят поне на 30%

От Националния клуб на последователите на Левски желаеха допускане на посещаване на футболни мачове в България. Запалянковците на " сините " желаят най-малко 30% от потенциала на стадионите да бъде отворен при спазването на избрани ограничения против разпространяването на COVID-19. Ето позицията на НКП:

" До господин Красен Кралев, господин Костадин Ангелов, НОЩ и БФС! НКП на Левски настояваме:

Да бъдат отворени стадионите за идните мачове от шампионата. Нека това стане посредством нужните ограничавания и съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Ние показахме образно, че при положително предпочитание разпоредбите могат да бъдат спазвани. Публиката на Левски беше дадена за образец от страна на доста европейски медии, които за разлика от доста родни не обслужват ползи. Държим да бъдат отворени най-малко на 30% стадионите в България. За нашия клуб е от извънредно значение да генерира доходи от билети и абонаментни карти, тъй като след ликвидирането на спонсорите, единствено феновете на Левски устоят обичания си тим. Надяваме се, че здравият разсъдък ще надделее, а той споделя, че стадионите са надалеч по-безопасни от нощните заведения и питейните заведения, които работят под цялостна пара. Оказва се, че техният бизнес е по-голям от футбола и спорта. Така ли е???

Нека БФС сътвори правила за визитата на мачовете и клубовете, които не ги съблюдават да бъдат глобени, без право да позволяват почитатели в последващи срещи. Футболът преди всичко е основан за последователите. Тяхното място е на трибуните. Направете правила и не ощетявайте тези, които ги съблюдават! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР