От нас се очаква подготовка на честни и спокойни избори.

...
От нас се очаква подготовка на честни и спокойни избори.
Коментари Харесай

Донев пред МВР: Всяко съобщение за катастрофа на пътя, ме изпълва с гняв

От нас се чака подготовка на почтени и спокойни избори. Миналата година показахте, че е допустимо ограничение на купения и следения избор, както и разнообразни изборни злоупотреби. Правителството ще направи всичко належащо, с цел да се реализира единодушие в битката с купения избор. Това съобщи на съвещанието на политическото и професионално управлението на Министерство на вътрешните работи в Главна дирекция „ Национална полиция “ служебният министър председател Гълъб Донев.

Той изрази почитание и признателност към всички чиновници на Министерство на вътрешните работи. " Вашата специалност е от тези, в които нямаш право на неточност. Вашият професионализъм и упоритост има директно отражение върху всекидневието на всеки един от нас. Невинаги оценяваме напъните, нормално виждаме пропуските. Благодаря на всички обстановки, които са имали добър излаз, поради вашата навременна интервенция ", съобщи министър председателят.

" Всяко известие за злополука на пътя, ме изпълва с яд. На войната на пътя може да се постави край. Финалът зависи от всеки от нас. Заедно сме в това безумство. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не съблюдава разпоредбите за придвижване и заплашва човешки животи ", уточни Донев.

От своя страна служебният министър Иван Демерджиев изясни, че съвещанието е добра опция за разискване на целите и задачите на Министерство на вътрешните работи.

" Ще изисквам в министерството да се ръководим от правда в дейностите на всеки чиновник. Превенцията на всевъзможни форми на закононарушения е наша значима цел. Борбата с контрабандата и стандартната престъпност също са наши цели.

Ние сме създали ограничения за пътна сигурност, с които ще бъдете осведомени. Ситуацията с пътните произшествия е сериозна. Има инструкции по места да се издирят точките на спорове за битовата престъпност. Ще се търсят данни за налично нелегално оръжие.

Приоритет остава и противодействието на противозаконната миграция. Ще вземем всички ограничения да задържим и подобрим ситуацията на границата, с цел да не минават незаконно мигрантски потоци ", акцентира той.

По думите му са подхванати съответни дейности за възстановяване на изискванията за труд в Министерство на вътрешните работи. " Ще предприемем всичко належащо да изпълнявате функционалностите си, ще пожелаваме резултати. Това е мотото на нашата работа. Ако успеем да се оправим със задачата да имаме резултати, доверието на обществото ще се усети по улиците ", убеден е Демерджиев.

Трима служители на реда бяха наградени за това, че са се отличили в работата си.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР