От начинаеща актриса до херцогиня на Съсекс - Меган Маркъл

...
От начинаеща актриса до херцогиня на Съсекс - Меган Маркъл
Коментари Харесай

"Ужасен" коментар на Маркъл за суровата реалност на кралския живот

От начинаеща актриса до херцогиня на Съсекс - Меган Маркъл не е непозната на светлината на прожекторите.

Но когато стартира да се среща с един от най-желаните ергени в света, принц Хари, тя е решена да резервира нещата в загадка, до момента в който разбере дали той е единственият.

Двойката сполучливо пази връзката си в загадка в продължение на пет месеца, като лети сред Канада и Лондон, с цел да се видят, и се любува на уютни нощи във вилата му в двореца Кенсингтън. Но те знаеха, че е въпрос на време техният идеален, персонален балон да се спука.

Когато новината, че Хари скрито се среща със звездата от "Костюмари ", изтече, те имаха единствено няколко часа, с цел да се приготвят, преди тя да се появи на първите страници на вестниците.

Но осъзнаването, че това е "новият ѝ живот ", "ужаси " Меган, настояват кралските публицисти Омид Скоуби и Каролин Дюран.

В неофициалната си биография "В търсене на свободата " създателите споделят детайлности за случилото се в нощта, когато на двойката е обявено, че времето им за укриване е изтекло.

Те написаха: "Една вечер в края на октомври в Торонто Хари беше благополучен, както и Меган. До момента, в който им се обажда един от помощниците на Хари в двореца Кенсингтън. Това не беше добра вест.

"Един таблоид щеше да разгласява историята за връзката им. Основното им терзание беше, че мястото ѝ ще бъде обсадено от фотографи в границите на 24 часа.

Хари беше покрит с позвънявания от чиновници, които го насърчаваха да се върне в Лондон допустимо най-скоро, защото разполагаше с по-малък екип за сигурност от нормално. Но той отхвърли да си тръгне.

Скоуби и Дюран настояват, че въпреки Меган да е била обезпокоена от това, което следва, тя е изпитала облекчение, че тайните и лъжите пред приятелите и фамилията ще приключат.

Преди да се запознае с Хари, единствените ѝ опити с камерите са били на снимачната площадка или на аления килим.

"Нямаха доста време за размисъл, тъй като в Торонто имаше единствено няколко папараци, само че не след дълго фотографите дохвърчаха от Ню Йорк и Лос Анджелис с вярата да създадат първата фотография на щастливата двойка. "

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР