От началото на юни месец сайтът на марката Dacia в България

...
От началото на юни месец сайтът на
марката Dacia в България
Коментари Харесай

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

От началото на юни месец уеб сайтът на марката Dacia в България е с нова, по-модерна визия. Новият портал е в съответствие с обещанието на марката за предоставяне на практични и семпли предложения в гамата артикули и услуги.

Потребителите могат да се възползват от по-богата продуктова информация, предоставена чрез обикновен и изчистен дизайн. Сайтът разрешава лесна навигация при търсене на информация относно съоръжение, размери, системи за безопасност и технически характеристики.

Обновената платформа включва изцяло нови функционалности като модул за конфигуриране, където потребителите сами могат да преглеждат и прибавят към автомобила мечтаното от тях съоръжение за всеки модел от гамата на Dacia. Страницата за съпоставяне дава изчерпателна информация за разликите между различните равнища на съоръжение и спомага за взимане на осведомено решение за покупка.

Сайтът на марката дава подробна и актуална информация за опциите за финансиране от Dacia Leasing, както и актуалните атрактивни предложения за покупка на нов и услуги за поддръжка на притежаван автомобил.

Новият уебсайт обръща особено внимание на историята на Dacia и забавни обстоятелства и новини, свързани с марката в България.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР