От началото на военните действия в Украйна, от 24 февруари,

...
От началото на военните действия в Украйна, от 24 февруари,
Коментари Харесай

От началото на войната в Украйна през ГКПП „Видин“ са влезли над 2500 украинци

От началото на военните дейности в Украйна, от 24 февруари, през граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Видин “ в България са влезнали над 2500 украински жители.

Това съобщиха  от пресцентъра на Главна дирекция „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи (МВР). За същия интервал от време на този граничен пункт от България към Румъния са излезли 1300 украинци.

Много дребен е броят на украинците, които са влезнали в страната през граничните пунктове с Република Сърбия - Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Брегово “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Връшка чука “- общо влезлите са 62-ма, напусналите България - 331, прецизираха от Главна дирекция (ГД) „ Гранична полиция “.

Незначителен е трафикът в двете направления на украинските жители на граничния пункт при Брегово - единствено девет души са влезнали в България и седем украинци се напуснали България за последния един месец.

Официалната информация на гранична полиция демонстрира, че на граничния пункт „ Връшка чука “ от Сърбия в България са влезнали 53-ма украински жители , шест пъти повече – 324, са напусналите страната украинци на път за Западна Европа, допълват от пресцентъра на Групово дело „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР