Натали Трифонова си открадна няколко дни почивка и замина за

...
Натали Трифонова си открадна няколко дни почивка и замина за
Коментари Харесай

Омръзна му! Мартин Чой ЗАРЯЗА хубавата Натали, тя теши мъката по гръцки плажове

Натали Трифонова си открадна няколко дни отмора и отпътува за Гърция. Блондинката работи интензивно – води предаване и прогнозата за времето по Би Ти Ви, до неотдавна танцуваше в шоуто „ Денсинг старс ”. Понякога обаче и на нея ѝ се случва да излиза в отпуск. Хубавицата е споделяла, че прилежащата ни страна е нейна обичана дестинация за почивка.

Според източници на „ Уикенд ”, хубавицата е в южната ни съседка с другарка, а не с мъж. Както към този момент писахме, тя няколко месеца имаше връзка с рали първенеца Мартин Чой и даже се мълвеше, че е подготвена да му роди дете. Малко след влизането й в „ Денсинг старс ” обаче Трифонова се е разделила с мачото, който е с виетнамски корени. Клюката носи, че Чой я е зарязал, тъй като му омръзнала.

Въпреки всички положителни страсти, които е имала по време на престоите си в Гърция, преди време водещата е претърпяла и ужасяващ случай. Тогава майка ѝ Ванина аварирала с АТВ на остров Миконос и едвам оживяла. Бързата реакция на дъщеря ѝ обаче съумяла да я избави. Местните медици също си свършили работата повече от съвършено и отървали потърпевшата жена от най-лошото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР