От началото на управлението на Тодор Попов досега в инфраструктура

...
От началото на управлението на Тодор Попов досега в инфраструктура
Коментари Харесай

85 милиона вложени в инфраструктура в последните години

От началото на ръководството на Тодор Попов до момента в инфраструктура са вложени 85 милиона лв., като 25 от тях са в дребните обитаеми места от общината.Това разгласи кметът при първата копка на най-новия обект, чието реновиране стартира – пазарджишкият квартал „ Марица-Болницата “.

Градоначалникът акцентира, че събитието е следващата добра вест за Пазарджик, която ни дава мотив да посрещнем със удовлетворение Великденските празници. После загатна, че скоро ще имаме и още аргументи да се гордеем с града си само че не издаде повече по тематиката.

Фирмата-изпълнител е локална, потвърдила се е с времето, спечелила е обжалване и единствено се обръщам към надзора да извършва точно отговорностите си, прикани кметът.

Главният проектант на общината Кръстьо Танков, който кметът дефинира като кадемлия, имаше достойнството да плисне менчето, та да върви работата по вода. На церемонията участваха още секретарят на локалната администрация РуменКожухаров, представител на фирмата-изпълнител „ Строймонтаж “, жители.

С това бе обещано началото на огромни поправки, които обгръщат зеленото и междублокови пространства при кръстовището сред улиците „ Пловдивска “ и „ Димо Дебелянов “. Строителните работи на мястото са оценени на 709 668 лв. без Данък добавена стойност. Ремонтът е част от плана за възобновяване на градската витална среда, чиято стойност е 7 505 652 лв., от които 6 379 804 лв. са от Европейския фонд за районно развиване.

Снимки - Стоян Стоянов, Pa1.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР