От началото на извънредното положение със сигурност сте присъствали или

...
От началото на извънредното положение със сигурност сте присъствали или
Коментари Харесай

Покажете се!

От началото на изключителното състояние сигурно сте участвали или най-малкото сте показали интерес към най-малко един безвъзмезден уебинар – сега такива има доста и в разнообразни области. Ако ви е хрумнало самите вие да организирате сходно онлайн събитие за феновете си в обществените мрежи, с цел да се адаптирате към изключителната обстановка, то има няколко потребни стъпки, които да следвате.

Темата

Именно тя дефинира триумфа на уебинара ви. Опишете я задоволително съответно в заглавието, тъй че да предизвикате интерес у хората. Насочете се към тематика, която е директно обвързвана с промишлеността, в която работите. Ако да вземем за пример имате организация за цифров маркетинг, за вашата публика би било забавно да научи по какъв начин да завоюва нови почитатели в обществените мрежи или да трансформира визитите на уебстраницата в продажби.

Авторитетност

Всеки уебинар стартира с човек, който показва участниците. Ако вие, ваш сътрудник или чиновник също участвате от името на компанията, ще бъдете възприети от аудиторията като престиж. Споделете назидателен образец от практиката си, обвързван с тематиката на уебинара. Това ще ви помогне да се свържете по-добре със феновете и ще покажете, че никой не е непогрешим. Когато самите вие организирате онлайн среща, деликатно подбирайте гостите си съгласно това защо смятате да разговаряте с тях.

Добавена стойност

Само по себе си едно такова събитие е тип добавена стойност, само че още един спомагателен бонус би се възприел добре от почитателите ви. Предложете безвъзмездна онлайн книга или други запаси за професионално рационализиране, анонсирайте идващ безвъзмезден уебинар, лотария и други

Промотирайте събитието

Запознайте потребителите си с обстоятелството, че предприемате ново забавно начинание, от което могат да се възползват изцяло гратис – изключително в изискванията на обществена изолираност е още по-вероятно да се причислят към събитието ви. Направете спонсорирани постове за обществените си канали, създайте и събитие във Фейсбук най-малко седмица преди датата. Популяризирането ще ви бъде от изгода. Новите способи за взаимоотношение с аудиторията могат да се окажат от изгода и след пандемията – време е да тествате опциите на уебинарите и други принадлежности, които биха били потребни за развиването на бизнеса ви!

По материал на Medium.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР