От началото на извънредното положение Григор Димитров е решил да

...
От началото на извънредното положение Григор Димитров е решил да
Коментари Харесай

Когато Григор Димитров ни кара да се поизпотим

От началото на изключителното състояние Григор Димитров е решил да покаже на почитателите си по какъв начин се поддържа във форма по време на домашна изолираност. Разбира се, в никакъв случай не не помни да прояви и доза креативност в упражненията, които демонстрира.

Българският тенисист, който остава изолиран в Калифорния, не стопира да тренира, само че с изключение на за своята отлична физическа интензивност, той се грижи и за тази на своите почитатели, като се пробва да ги стимулира да се движат повече.

В едно от последните си видеа Григор Димитров насочва и предизвикателство към почитателите си, с което желае да ги накара да се поизпотят с планкове.
 Григор Димитров, обществената изолираност, баскетболът и уменията на тенисиста
Григор Димитров ни скри топката

Тенисистът може всичко

" Надявах се да ви покажа тази тениска на корта в Париж, само че би трябвало да сме търпеливи. Вместо това ви провокирам да извършите повече от 26 повторения за 45 секунди ", написа тенисистът под видеото, в което образно показва по какъв начин се оправя чудесно с поставената задача.

View this post on Instagram
A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on May 21, 2020 at 11:38am PDT

Не закъсняха и реакциите на почитателите, които в мнения под клипа признаха, че мъчно биха постигнали неговите резултати, като в същото време му пожелаха в най-скоро време да го видят на корта.
 Григор Димитров, рожденият му ден и една специфична торта
Специалната торта за рождения ден на Григор Димитров

Когато всичко ти припомня за родината
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР