От началото на годината големи инвеститори непрекъснато трупат Биткойн (BTC),

...
От началото на годината големи инвеститори непрекъснато трупат Биткойн (BTC),
Коментари Харесай

Биткойн кит е купил BTC за $90 милиона в рамките на месец

От началото на годината огромни вложители непрестанно натрупат Биткойн (BTC), като по този метод покачват цената на актива до невиждани висоти.

Тези капиталови действия са явни посредством натрупването на Биткойн от адреси на портфейли, притежаващи обилни количества от криптовалутата, наричани нормално китове.

От 6 март насам един подобен Биткойн кит е натрупал 1,308 BTC, оценени на близо $90 милиона.

Въпросният адрес понастоящем държи тази забележителна сума, като тези 1,308 BTC е натрупал на междинна цена от $68,617 за монета, както оповестява Lookonchain.

Забележително е, че последното придобиване е станало на 7 април, като е включвало евакуиране от Binance на 113.7 BTC на стойност над $7.85 милиона.

Тази транзакция бележи втората по величина покупка, направена от Биткойн кита през този интервал на акумулация. Най-голямата единична покупка, възлизаща на 123.1 BTC и надхвърляща $8 милиона, бе осъществена на 3 април.

Към момента на писане на публикацията водещата криптовалута се търгува на цена от $69,800, възвръщайки си ценовия диапазон, изгубен на 2 април.

Забележително е, че върховете и дъната на този диапазон, избрани надлежно на $71,500 и $68,500, в този момент служат като основни равнища на опозиция и поддръжка.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР