От началото на годината Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО

...
От началото на годината Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО
Коментари Харесай

С 6.1 млн. лева обновиха електроразпределителната мрежа във Варна

От началото на годината Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна, вложи 6,1 милиона лв. в възобновяване и разширение на електроразпределителната мрежа в област Варна. От тях 2,1 млн. лева са вложени в присъединение на нови клиенти. 1,8 млн. лв. компанията вложи в оптимизация на мрежата, оповестиха от пресцентъра на компанията.

Екипите на сдружението инсталираха 11 000 метра извит изолиран проводник по електроразпределителната мрежа в околност Ален мак, град Белослав и село Тутраканци, сложиха 60 нови стълба, инсталираха десетки електромерни табла и нови електромери с по-добри механически характерности. В рехабилитацията на мрежата в тези региони са вложени 144 000 лв..

По-рано през годината сдружението влага 270 000 лв. в създаване на нова мрежа в местността „ Добрева чешма “ във Варна, 150 000 лв. в реорганизация на уреди в Калиманци и Вълчи дол, 311 000 лeва в възобновяване оборудването на подстанции и основни станции и други
От началото на 2018 година ЕРП Север вложи 2,2 млн. лева в монтиране на нови електромерни табла, закупуване на коли, профилирано съоръжение и принадлежности. Инвестиционната стратегия на ЕНЕРГО-ПРО цели да обезпечи надеждно елзахранване на семействата и бизнеса в района.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР