От МВР разпространиха видеокадри от акцията си в столичния квартал

...
От МВР разпространиха видеокадри от акцията си в столичния квартал
Коментари Харесай

МВР с видео от наркоакцията в Бояна

От Министерство на вътрешните работи разпространиха видеокадри от акцията си в столичния квартал "Бояна ", при която бе разкрита домашна оранжерия за марихуана. Операцията се организира на 13 ноември, единствено няколко дни след извършена спецоперация на територията на София, при която криминалисти на Столична дирекция на вътрешните работи откриха и иззеха близо 2 кг кокаин.

В къщата в кв. "Бояна " е открито, че и на трите ѝ етажа, в това число и в мазето, са построени специфични пространства за развъждане на марихуана. В обособените оранжерии имало всичко належащо за развъждането на растението - таймери, въздуховоди, климатици, торове и други течности за обогатяване. Иззети са общо 268 саксии със засети растения от рода на марихуаната, които били в друг етап на напредък. При обирането им мократа листна маса била събрана в 5 чувала.

При претърсването са открити и други два чувала с подготвена към този момент за разпространяване суха тревна маса, дала реакция при наркотеста на марихуана. От другия адрес столичните криминалисти иззели още 6 дребни дози марихуана.

В полицейския арест е арестуван 32-годишен мъж. Към момента са осъществени разпити на лица, имащи отношение към случая. Предстои осъществяването на процесуално-следствени дейности - назначение на експертизи за определяне на точното количество на конфискуваната марихуана и други

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР