От МВР излязоха с подробности за тежката катастрофа във Видинско. Припомняме,

...
От МВР излязоха с подробности за тежката катастрофа във Видинско.
Припомняме,
Коментари Харесай

От полицията излязоха с официална информация за тежката катастрофа между Арчар и Добри дол

От Министерство на вътрешните работи излязоха с детайлности за тежката злополука във Видинско.
Припомняме, че пътният случай стана през вчерашния ден, а сигнал за него е подаден на тел. 112 в 15.35 часа. Обадилият се декларирал, че злополуката е станала сред селата Арчар и Добри дол, а в резултат на жестокия конфликт има потърпевши хора.



Към мястото неотложно били ориентирани екипи на полицията, пожарната и незабавния център. При огледа на местопроизшествието проверяващите открили, че лек автомобил „ Фолксваген Каравел “ с пловдивска регистрация, каран от 21-годишен от града на тепетата, се движил в посока Монтана. Изведнъж, при излизане от ляв завой, бусът навлязъл в насрещната лента и се блъснал челно в насрещно движещ се лек автомобил „ Мерцедес “ с видинска регистрация. Колата била карана от 40-годишна видинчанка. Тя е пътувала сама и за благополучие не е потърпевша. Във „ Фолксваген “-а пътували петима пасажери – двама мъже и три дами. Пострадали са водачът и четирима от пасажерите - мъж и три дами. 



Водачите на двете транспортни средства били тествани с дрегер за съществуване на алкохол, като пробите им са негативни. Двамата дали и проби за здравно проучване. Оперативна група е направила оглед на местопроизшествието. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР