От МВФ дадоха прогноза от 0,5 до 1,5% за ръст

...
От МВФ дадоха прогноза от 0,5 до 1,5% за ръст
Коментари Харесай

МВФ дава прогноза от 0,5 до 1,5% ръст на икономиката на България

„ От МВФ дадоха прогноза от 0,5 до 1,5% за растеж на стопанската система на България. Това ще се приближи до прогнозите, които имахме от Министерството на финансите. Числата се разминават с прогнозата на Политическа партия и тяхната поръчка за 3,3% стопански растеж ”.

Това съобщи в предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS Любомир Каримански, консултант на служебния финансов министър.
„ Швейцарското предписание се резервира. Това, което споделя Законът за обществените финанси – резервираме всички разноски до 2022 година Трябва да прилагаме всички признати разноски до 2022 година, в случай че сме приели последващо увеличение на пенсиите ”, разясни философията на цифрите на фона на снадки бюджет той.

За новината от през днешния ден, обявена от президента Румен Радев, който бе на посещаване в Албания за срещата на водачите на Европейския съюз и Западните Балкани, Каримански сподели, че България още не стартира да сече евромонети.

„ Това е още една стъпка към еврозоната и към готовността ни да одобряваме еврозоната чисто механически да сме готови ”, изясни някогашният народен представител от Има Такъв Народ и някогашен претендент за гуверньор на Българска народна банка.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР