От морална гледна точка изглежда доста странно един политик да

...
От морална гледна точка изглежда доста странно един политик да
Коментари Харесай

Още Не Са Видели Нищо! Елана Йончева Току-Що Хвърли Нова Бомба!

" От морална позиция наподобява много необичайно един политик да признае, че е упорствал цяла плеяда от близки хора да бъдат назначени в общината. Проблемът не е в назначението на родственици, изключително в случай че са минали през конкурс, огромният проблем е, че тези хора са били част от неговия бизнес кръг, а той ги назначава на основни длъжности в общината. Това е някаква формация ", съобщи Йончева.

По думите й единствено за година в община Хасково компаниите, в които зетят на депутата от ГЕРБ Делян Добрев Даниел Гаргов има присъединяване, печелят поръчки за 10 млн. лева " За година и половина в област Хасково компаниите в които взе участие Гаргов, имат контракти за 30 млн. лева ", сподели социалистката. Тя добави, че роднините на Добрев са работили в община Хасково в продължение на 2 година без конкурс, което е нарушаване на закона.

" Кметът е бил " на отдалечено " при господин Добрев ", уточни Йончева. " Това не е офанзива против Добрев, нямам нищо срещу него. Атаката ми е против модела " Добрев ". Считам, че той не би трябвало да подава оставка. Подавайки оставка, той получава индулгенция. Тръгването от Народното събрание е непоемане на отговорност, с този акт той бяга от осъщественото от него ", сподели още Елена Йончева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР