От момичето на късмета в най-гледаното токшоу на 90-те "Невада"

...
От момичето на късмета в най-гледаното токшоу на 90-те "Невада"
Коментари Харесай

Една хубава любов: Кой е мъжът до Гала


От момичето на шанса в най-гледаното токшоу на 90-те "Невада " до безконечната водеща на най-женкото утринно предаване "На кафе ".

Наскоро тя навърши 50 и наподобява възхититено, а дългия си екранен живот пък дължи на едно доста значимо нещо - упорита работа.

Майка на едно пораснало момиче - Мари, Гала споделя намерено в изявление за "Събуди се " за своите възходи и падения, за разочарованията, работата и любовта.

Не е загадка, че чаровната тв водеща от години има връзка със Стефан Николов.

ВИЖТЕ МНОГО СНИМКИ НА ЩАСТЛИВАТА ДВОЙКА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

За него тя споделя, че през днешния ден обича повече от себе си.

„ Любовта ми със Стефан не беше от пръв взор ", споделя тя.

Всъщност двамата се срещат на шанс - поради неточност в есемес.Тогава тя била в компанията на Маги и Кремена Халваджиян, както и на някогашния си още по това време брачен партньор.

Двете със стилистката Кремена Халваджиян решили да върнат шеговит отговор и по този начин от есемес на есемес почнали да си споделят чисто другарски, да описват за себе си и всекидневието си един на различен.

Така в границите на година любовта ги превзема - първо флирт, след това другарство, целувки и срещи и заживяване дружно.

"Трите думи, които най-точно го разказват, е несклоняем, деятелен и уповавам се – мой. Понякога е сантиментален, популярност Богу, изненадващо и ненадейно.

Романтично ми е това, че няма заран, в която да не ми написа есемес преди ефир с нещо мило”, споделя Гала.

„ Вече мога да кажа, че го обичам повече от себе си. С него любовта ми е друга – такава, каквато не съм изживявала. Способна съм да простя всичко. От първата си връзка научих, че не би трябвало да вярваш 100% на един мъж”, споделя тя.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР