От момента, в който се появи на пазара през 2010

...
От момента, в който се появи на пазара през 2010
Коментари Харесай

Ще кажем ли сбогом на маникюра с гел лак?

От момента, в който се появи на пазара през 2010 година, маникюрът с гел лак се трансформира в главен артикул в салоните за хубост по целия свят и е елементарно да се разбере за какво. В съпоставяне с елементарния лак за нокти, гел лакът е по-устойчив на повреди, резервира блясъка си за дълго време и опростява процедурата заради опцията за бързо съхнене, написа Engadget.

Всички тези преимущества са налични с помощта на потреблението на ултравиолетова светлина, която задейства химическите субстанции вътре в гел лака, което води до бързото му сгъстяване. И до момента в който заплахите от ултравиолетовото излъчване – изключително по време на излагане на слънце или в солариум са добре известни, по-рано учените не са изследвали по какъв начин потреблението на UV лампите за маникюр може да повлияе на човешката кожа.

Устройствата, употребявани в салоните за маникюр, излъчват по-различен набор от ултравиолетова светлина в солариумите да вземем за пример. Група откриватели от Калифорнийския университет в Сан Диего взеха решение да проучат...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР