От момента, в който Франки Мюниц стъпва на международната писта

...
От момента, в който Франки Мюниц стъпва на международната писта
Коментари Харесай

Франки Мюниц от сериала “Малкълм” се превърна в рали състезател

От момента, в който Франки Мюниц стъпва на интернационалната писта Daytona Speedway на 18 февруари 2001 година, животът му стартира да се отделя от актьорската сцена и да се ориентира към ново и вълнуващо предизвикателство. Той взе участие като гост-актьор в една от обиколките на надпреварата. Тогавашният миг е повратен за младия артист, който е прочут с ролята си на Малкълм в хитовия ситком, и слага началото на една негова нова фантазия.

Мюниц се любува на триумфа от " Малкълм " и демонстрира неповторими актьорски гении, само че зад кулисите той носи със себе си пристрастеността към моторните спортове. Привлечен от адреналина и бързите темпове, той навлиза в света на автомобилните надпревари, като влага сърце и душа в новата си пристрастеност. Въпреки че началото не е елементарно, Франки преодолява провокациите по пътя си. Той учи, усъвършенства се и се приготвя за спортните маратони, като гради своите умения и опит в седалката на спортния автомобил.

Amazing 2 days at Daytona International Speedway testing the ARCA car. Ended up p6 yesterday while practicing drafting for the first time. Did 2 single car runs today to work on aero balance. We feel 100% ready for the race weekend.
— Frankie Muniz (@frankiemuniz)

Преходът от света на звездната сцена към арената на спортните писти не е по никакъв начин равен. Мюниц се изправя пред спортни провокации и невероятни рали гении. Той би трябвало да се потвърди пред опитни и съществени водачи, които се занимават с автомобилните надпревари от дълги години. Но това не го отклонява от задачата му да стане същински играч и да завоюва уважението на пистата.

" Хората ме познават като артист, а може би знаят, че в предишното съм се състезавал. Но с цел да влезеш в действителност в сериите ARCA или в нещо по-високо, в действителност се състезаваш единствено със съществени водачи ", споделя Мюниц пред. " Има хора, които се занимават с това отдавна и се пробват да си изкарват прехраната. Затова се опасявах, че няма да ме одобряват сериознон и към момента се опасявам. Знам, че би трябвало да седокажа. Дори да изляза на пистата и движейки се постепенно и откъм гърба, това ще ми помогне да бъда конкурентен и да печеля уважението на водачите. "

След години на подготовка, учене и рационализиране, Франки Мюниц е вечеистински рали играч. Той освен потвърждава на себе си, само че и на останалите, че е подготвен даспечели емблематични трофеи в света на автомобилните надпревари. Неговата история е ентусиазъм за всички, които се стремят да следват своите пристрастености и да се трансфорат от звезди в първокласни състезатели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР