От множеството снимки, които Иванчева е публикувала в социалната мрежа

...
От множеството снимки, които Иванчева е публикувала в социалната мрежа
Коментари Харесай

Живот Като На Кино! Вижте Само Как Е Охолствала Арестуваната За Подкуп Деси Иванчева! Изтекоха Нови Снимки! Нахилена До Уши, Кой Като Нея!

От множеството фотоси, които Иванчева е разгласила в обществената мрежа можем да си извадим умозаключение, че русокоската постоянно е умирала от досада по време на работа. Фейсбукът й гъмжи от изявления множеството, от които са пуснати в работно време.



От фотосите се вижда, че Деси и половинката й Пеньо не са се застоявали доста, доста на родна земя Щом им се отдадял случай двамата пътували до южната ни съседка.

Така се случило и по Великденските празници. Кметицата и приятелят й прекарали в Гърция. Заедно с домашните си любимци. Едното куче е нейно, а другото на Пепи. Породите им не са контейнерни. А много скъпи – чихуахуа и йоркширски териер.



От фрагментите, които Иванчева е посочила можем да установим, че е любителка на честите ваканции, само че и, че е почитател на деликатесната средиземноморска храна. Вижда се по какъв начин тя и половинката й похапват морски деликатеси като калмари и свеж октопод. Не се тормозят да дадат и на кучетата си да опитат от скъпарката храна, предават от новинарското електронно издание pik.bg.

Едно единствено не излиза наяве по какъв начин усета към лъскавия метод на живот на кметицата се връзва с предизборните й обещания към електората, че и тя е човек от народа.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР