От многото разсекретени през последните години документи на ЦРУ, които

...
От многото разсекретени през последните години документи на ЦРУ, които
Коментари Харесай

В разсекретени документи на ЦРУ се открива мистериозен инцидент с НЛО в Сомалиленд

От многото разкрити през последните години документи на Централно разузнавателно управление на САЩ, които загатват НЛО, един от най-странните случаи се назовава “Президентът на Сомалиленд приказва за мистериозна детонация ”.Този документ, в PDF-формат може да видите на линка на уеб страницата на Централно разузнавателно управление на САЩ – ТУК.Сомалиленд е де факто самостоятелна страна, намираща се в Източна Африка, в границите на интернационално приетите граници на Сомалия. На 18 май 1991 година, Сомалиленд афишира своята самостоятелност от Сомалия, само че и до момента страната публично не е приета от никой.През 1996 година, на нейната територия се случва извънредно загадъчен случай.Поради отдалечеността на мястото от огромните селища, детайлности за случая съвсем няма. Някои споделят, че там е избухнала ракета, други настояват, че се е разрушил НЛО. Много бързо, от тези клюки заинтересуват сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ, както и президента на Сомалиленд – Мухамед Егал (починал през 2002 г.).Тимъти Екот, английски публицист от програмата на “Фокус върху Африка ”, е получил изявление за случая от Егал.Представяме ви част от изявлението:
Егал: Получихме мистериозни известия от група номади, живеещи в тази област. Изпратих комисия от четирима души, както и двама лекари, един ветеринарен доктор и един министър. Те изпратиха отчет, който звучеше доста обезпокоително. Те съобщаваха, че са видели животни в тази област, които имали държание на “полудели ”, били комплицирани. Не можели да пасат вярно и се разхождали в суматоха.Екот: Казахте, че животните наподобяват комплицирани, само че по какъв начин това нещо е засегнало хората, които живеят там?Егал: При тези, които са били покрай зоната, кожата е покрита с обрив, а за някои – кожата е потърпевша толкоз доста, че цялото тяло е покрито с циреи. Някои са имали мощни коремни болки и в това време, чувствали стомаха си доста извънредно. В допълнение, доста други признаци са били докладвани. Изпратихме там спомагателни лекари, с цел да оценим увреждането на хора и животни.

 В региона на случая живеят единствено небогати номади
В региона на случая живеят единствено небогати номади Екот: Някой виждал ли е момента на детонацията и какво я е предизвикало?Егал: Местните хора споделят, че нямало звук преди самата детонация. Може би това, което е експлодирало, се е движело със свръхзвукова скорост. Но, когато е избухнало, се чул заплашителен гръм и всичко в близост било покрито с бяла светлина. Площта е огромна, заради което е невероятно да се прегледа изцяло и да се търсят парчета.Четете още: Екот: Може ли някой от твоите хора да удостовери това, което някои публицисти допускат, че може да е НЛО?Егал: Не, не, не. Ние не вършим никакви фантастични догатки. Смятаме, че една ракета е избухнала. Умишлено ли е стреляно по нас или е вследствие на немарливост, не можем да кажем. Британците, французите или американците, не мога да кажа … Вероятно, в случай че беше Саддам Хюсеин, щеше да написа за това в международните вестници, само че явно този, който е стрелял по нас, не желае да пишат за него.Екот: Имаше ли някой, който да ви е предложил помощ, да се грижи за болните и ранените?Егал: Е, изпратихме настояванията си до американското посолство, английското посолство, френското посолство, Би Би Си и Ройтерс, само че никой още не е дал отговор.Никакви други детайлности за този тайнствен случай, за жалост, към момента не са известни … Някой в действителност не желае да се приказва за него.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР