От много време в светските среди се шушука, че Теди

...
От много време в светските среди се шушука, че Теди
Коментари Харесай

Синът на Тони Стораро счупил носа на Теди Александрова

От доста време в светските среди се шушука, че Теди Александрова и Емрах Стораро са гаджета. Те по този начин и не го потвърдиха обществено. Правят го едвам в този момент на разлъка и то по доста противен метод.

Изпълнителката на "Чалга пеперудки " хвърли няколко бомби от персоналния си живот от времето прекарано със сина на Тони Стораро. Пайнерката призна, че е била пребита от някогашния си. Разкритията й стигат много по-далеч с откровението, че Емрах е привързан към опиатите.

Теди Александрова разгласява скрийшове на чатове с Емрах, от които излиза наяве, че той редовно й е посягал. "Не се притеснявай, няма да кажа на лекарите и на полицията, че ти ми счупи носа.

"На всички въпроси "Защо ме е блъснал " - тъй като беше получил абстиненция. Нямаше опиати и трева и не беше на себе си ", твърди още тя.



"Тоя същият клоун, дете на конци, изкувай си там знаеш кое... Първо, че е значимо, тревоман в абстиненция. Да не гледа мен и парцелите ми, какъв брой ги имам и нямам. Материален задник, най-малко да беше жена, че да те схвана ", написа гневна Александрова в отговор на негово стори, в което твърди, че е певица от 10 години, само че към момента няма парцел на нейно име.



Според певицата, отговорен за ттяхната разлъка е бящата на Емрах - известният артист Тони Стораро. На всикчи ни е ясно, че в тяхното семейство има традиция и никой не може да ги нарушава. Всеки мъж би трябвало да се ожени за девствена жена с мюсюлманска религия и Емрах не е изключение от правилото, което прави разбираема реакцията на Стораро-старши.

Теди Александрова показа видеоклип, в който се вижда по какъв начин Емрах стои в някакъв селски двор и до него мъже колят цели пет агнета. Изпълнителката на "Сърце мое " твърди, че това е ритуал-магия по волята на Тони Стораро, с която цели да ги раздели.



По-късно Емрах отвърна на обвиняванията на някогашната си и съобщи, че става въпрос за елементарен "курбан за здраве ". Неговите самопризнания за Теди Александрова не са по-малко гръмки. Той твърди, че певицата го е заплашвала, че ще се самоубие. "Благодаря на Господ, че ме раздели с тази Сатана. Съжалявам, че съм бил под въздействие на циганските й вълшебства, с които тя се занимаваше ", твърди още той.

Определено раздялата сред Емрах и Теди Александрова е най-скандалната досега, а наподобява двамата са решили да сервират информацията лъжичка по лъжичка. Александрова се закани, че ще пусне "черешката на тортата ", което единствено можем да гадаем какво е, поради всичко поднесено до момента.







създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР