От много време не сме виждали Анджелина Джоли на кориците

...
От много време не сме виждали Анджелина Джоли на кориците
Коментари Харесай

Нечестива жена ли е Анджелина Джоли

От доста време не сме виждали Анджелина Джоли на кориците на списание, само че актрисата реши да промени това като се снима за септемврийския брой на списание ELLE.
 Анджелина Джоли и в какво я упреква една от бавачките на децата ѝ
Лоша майка ли е Анджелина Джоли

Обвиненията на една от бавачките на децата ѝ

Тя театралничи пред фотографа Алекси Любомирски, който е един от обичаните фотографи на известните персони. Той даже беше определен да снима формалните фотоси за годежа на Меган и Хари.

Алекси е уловил освен хубостта и сексапила на Джоли, само че й нейната мощ и самостоятелност. На няколко от фотосите актрисата театралничи дружно с двете си кучета, едното от които е осиновила от подслон.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ELLE Magazine (@elleusa) на Авг 5, 2019 в 7:44 PDT

В броя няма изявление с Анджелина Джоли, а по-скоро нейни разсъждения за правото и свободата на дамите да бъдат самостоятелни, независими и мощни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alexi Lubomirski photo (@alexilubomirski) на Авг 6, 2019 в 1:32 PDT

" Винаги може да облечеш някоя красива рокля, само че истината е, че няма значение какво носиш, в случай че нямаш мощен дух. Няма нищо по-привлекателно от жена с самостоятелна воля и свое лично мнение ", споделя Джоли.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ELLE Magazine (@elleusa) на Авг 7, 2019 в 7:02 PDT

Актрисата приказва още за " нечестивите дами ", за това по какъв начин от незапомнени времена за такива дами се считат вдовици, които се занимават с билкарство или красиви млади дами, чиято мощ да съблазняват мъжете, била обяснявана просто с магия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ELLE Magazine (@elleusa) на Авг 5, 2019 в 8:02 PDT

Според Анджелина този фатализъм се предава през вековете и въпреки модерните времена, в които живеем, продължава и до през днешния ден. Актрисата дава образец с всички обаятелни дами, които се кандидатират за политически позиции или се борят за човешките права, които в наши дни са подложени на критика и обиждани, наричани " зли ", " вещици ", " неприятни майки ", " леки дами ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ELLE Magazine (@elleusa) на Авг 5, 2019 в 5:27 PDT

" Така наречените нечестиви и зли дами са в действителност дамите, на които им е омръзнало от неправда, омръзнало им е от корист с тях. Това са дамите, които отхвърлят да следват разпоредбите на държание, тъй като не считат, че са най-хубавото за тях или за фамилиите им. Жените, които не биха се отказали от правото си глас, даже в случай че рискуват да умрат, да попаднат в пандиза, да бъдат отхвърлени от фамилиите си и обществото ", добавя Анджелина, като признава, че в случай че това се приема за нечестиво държание, то светът се нуждае от повече такива нечестиви дами.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alexi Lubomirski photo (@alexilubomirski) на Авг 7, 2019 в 3:01 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР