От много места ни търсиха да дадем мача, да им

...
От много места ни търсиха да дадем мача, да им
Коментари Харесай

Треньорът на „Витоша: Искаха да дадем мача, да легнем на „Царско село“

От доста места ни търсиха да дадем мача, да им легнем на „ Царско село ”, да им пуснем, само че това нямаше по какъв начин да стане ” . Това призна треньорът на „ Витоша ” Асен Букарев.

„ Тигрите “ изгубиха с 0:1 дуела, а това даде шансове на „ Царско село ” да се избави от борбата за изпадане при спечелването на единствено още 1 точка.

„ Ще играем феърплей и против „ Етър ”. Приятелски позвънявания, да ги пуснем от благосклонности, чисто по съседски “, уточни още Букарев.

Той разяснява и тежката обстановка преди дуела, който бе отсрочен от през вчерашния ден. Четирима играчи и теляк дадоха позитивен резултат на бързите проби преди мача за COVID-19. По-късно стана ясно, че в Бистрица няма инфектирани след наложителните PCR проби, само че все пак срещата бе отсрочена за през днешния ден.

Според Букарев медиите са подходили неточно към случая с неговите играчи:

„ Можеше да се тиражира, че има подозрения за ковид , а не огнище на болест, откакто чакаме действителните резултати. Ние чакахме, не тренирахме, до последно футболистите не бяха на стадиона. Поредната суматоха. Не знам кой желае да я основава, само че това не е естествена обстановка “, сподели още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР