От много години жените се питат как да запазят възможно

...
От много години жените се питат как да запазят възможно
Коментари Харесай

Лицеви упражнения за разкрасяване

От доста години дамите се питат по какъв начин да запазят допустимо най-дълго своята хубост и младост на кожата. Има разнообразни разкрасителни процедури, кремове и храни, помагащи за подобрението на кожата, само че освен  с това, може да запазим своята хубост и с лицеви извършения. Това ще помогне за тонизирането на мускулатурата на лицето и естествената детоксикация на кожата. Доста по-добър способ е от пластичните интервенции и тяхното извършване не изисква особени старания.

Как лицевите извършения повлияват на кожата?
5 неточности, които всички дами позволяват при нанасянето на крем за лице
На пръв взор в нанасянето на крем за лице няма нищо комплицирано. Но става известно, че огромна част от дамите позволяват груби неточности в тази част...
Прочети повече
Лицевата аеробика включва разнообразни стадии на извършения, които би трябвало да бъдат изпълнявани посредством разтягането и свиването на мускулите на лицето. Те са единствените в тялото на човек, непосредствено свързани с кожата. Поради тази причина, тяхното извършване е доста значимо за здравия и прекрасен тип на лицето ни. Предпазват от ранните бръчки и провисване на кожата, подпухналостта и тенът се изравнява. Упражненията за лице оказват помощ и за премахването на насъбран стрес, каращ нашето лице да наподобява изтощено.

Стимулира се еластичността на кожата и произвеждането на колагена в нея. Тези извършения оказват помощ и за по-лесно изкарване на отрови, замърсявания и микроби от кожата на открито. Този вид извършения включват и врата, като стягат мускулатурата му и предотвратяват провисване на шията, поява на двойна брадичка. Подходящи са за осъществяване от тези, които прекарват множеството време на деня пред бюрото и изпитват вдървеност и болежка във врата в края на деня.

Видове лицеви извършения

Повдигане на веждите

За да могат очите ви да наподобяват по-ясни и изразителни може да повдигате своите вежди като че ли вършиме сюрпризирана физиономия. Това упражнение се прави постепенно и последователно, като се форсира поетапно и темпото на покачване, като е нужно да се повтори най-малко 10 пъти.
Не пипай! Ето за какво водачите не трябва да си допират лицата
Неведнъж по време на пандемията специалистите предизвестяват, че е рисково да се допира лицето с ръце. Но това не е толкоз просто. Особен...
Прочети повече
Стимулиране на очите

За подсилване на мускулатурата на очите е добре да сложим двата показалеца върху нашите ъгълчета на очите и след това да стартираме да ги отваряме и затваряме. Това упражнение се повтаря още веднъж с 10 повторения и е потребно за премахването на тъмни околоочни кръгове, торби и следи от отмалялост.

Движение АО

Този тип извършения за мускулите към устата. Можем да отворим необятно устата си и да произнесем постепенно и гладко звука А, преминаващ в О след това. Повтаря се към десетина пъти, като се стартира постепенно и последователно, увеличавайки скоростта на извършване.

Движението Европейска общност
Трикове за хубост, които всяка жена би трябвало да знае
На всяка жена ѝ се желае да наподобява добре. Ще ѝ се да бъде харесвана освен от самата себе си, само че и от другите. Привлекателният външен...
Прочети повече
Това оказва помощ за долната лицева част. Това се извършва сходно на предното упражнение, тъй че звукът А да се размени с Е. Изговарят се оптимално необятно, с цел да бъдат разтегнати добре лицевите мускули.

Упражнения за шията

Бутнете долната челюст с ръка, пробвайки се леко да и противодействате с брадичката. Така стягате мускулите на вашата шия и врат. Повтаря се десетина пъти.

Премахване на двойна брадичка

Изправяме оптимално шията си и гледаме брадичката да е ситуирана паралелно на пода. Започваме да я повдигаме нагоре-надолу, задържайки за 3 сек. за всяка позиция, като упражнението се повтаря десетина пъти.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР