От Министерството на финансите са били готови с 3 варианта

...
От Министерството на финансите са били готови с 3 варианта
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Руските санкции няма да се отразят по никакъв начин на Военнопромишления ни комплекс.

От Министерството на финансите са били подготвени с 3 разновидността на бюджет за идната година.

„ Не знаем какво ще излезе в Народното събрание като решение. Затова вярно, съгласно мен, сегашната министърка реши да внесем вид за удължение на настоящия бюджет ”, сподели пред Нова тв Никола Стоянов - министър на стопанската система в служебния кабинет на Гълъб Донев.

Относно днешните митинги, които блокираха центъра на София, Стоянов сподели: „ На синдикатите работата им е да желаят повече за техните членове, разбирам ги. Този ледник, в случай че в този момент е празен, в предходните години значи не е имало ледник. Всички свикнахме на по-добро ниво на живот. ”.

Инфлацията е по-висока от темпа на повишение на приходите, призна министърът на стопанската система. По негова прогноза инфлацията ще спада. В настоящето равнище на повишаването на живота се отразиха и цените на енергоизточниците.

Относно наложените от Русия наказания на 74 компании, измежду които 15 са български, Стоянов счита, че рестриктивните мерки няма да се отразят по никакъв метод на Военнопромишления ни комплекс.

Запитан какво въоръжение може да даде България на Украйна, икономическият министър сподели, че министърът на защитата прави листата. Всички наши предприятия са обезпечени със съществени контракти за години напред, изясни той параметрите, в които може да се разгръща българската военна помощ./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР