От месеци жълти медии твърдят, че Симона Загорова и нейната

...
От месеци жълти медии твърдят, че Симона Загорова и нейната
Коментари Харесай

Разделени ли са Симона Загорова и Даниел Милушев? Певицата с категоричен отговор

От месеци жълти медии настояват, че Симона Загорова и нейната половинка Даниел Милушев за разграничени. Същите онлайн издания непрекъснато си измислят кавги сред Глория и гаджето на Симона, само че всичко на този стадий бе само и единствено в областта на клюките и спекулациите. Както във всяко семейство, по този начин евентуално и в това на Симона има моменти на непрежение, само че истината нормално е много по-различна, както се оказва и този път.

Виж още: Мегз се похвали с необикновено духовно израстване: " Преживявам голямо уголемение! "

Дъщерята на примата на фолка опроверга всевъзможни клюки, че е поставила завършек на връзката си с бащата на щерка си Галина. Младата звезда качи поредност от фрагменти в Инстаграм, които са направени в Кърджали, откъдето е татко ѝ Илия Загоров. Симона е гостувала с обичания мъж и дъщеричката им Галина. " Щастие ", по този начин Симона разяснява фотосите, които качи в обществените мрежи.

По този метод постави завършек на спекулациите, че към този момент не е с Милушев. Информации за това се появиха предишния месец, а повода бе неналичието на Даниел от морските фотоси на Загорова и дребната Галина. Вместо това двете бяха в компанията на Глория, написа " България Днес ".

Виж още: Обратно преброяване през сълзи от смях! BALLAN влезе в ролята на бременната си жена за неповторимо видео 

Не е известно за какво и кой непрекъснато тиражира клюки, че двамата са ту разграничени, ту живет дружно, а сред Глория и Даниел имало напрежение. Все " вести ", които са безспорна неистина, а в това време всички живеят под един покрив в къщата на фолкпримата в столичния квартал " Павлово ".

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР