От март тази година Йоан Матев, подсъдим за убийство в

...
От март тази година Йоан Матев, подсъдим за убийство в
Коментари Харесай

Йоан Матев е неоткриваем за съда от месец март

От март тази година Йоан Матев, обвиняем за ликвидиране в Борисовата градина през 2015 година, е неоткриваем за съда. Това стана ясно на първото съвещание по процеса в Апелативния съд.

Матев беше оневинен от градския съд преди време и сега е на независимост против подписка. Прокуратурата е протестирала присъдата, само че тези бумаги не са стигнали до младежа, който прозовкарите търсят постоянно на двата му адреса. Днес той също не се яви в правосъдната зала. Търсен е даже посредством кмета на село Кокаляне, осведоми Нова тв.

За идващото съвещание съдът разпореди Матев да бъде свикан посредством Съдебна защита. Тази мярка важи и за майка му, която също не е открита от прозовкарите, с цел да се яви през днешния ден.

Йоан Матев е обвиняем за гибелта на Георги Игнатов, който беше открит мъртъв на скамейка в Борисовата градина на 2 юни 2015 година Момчето беше намушкано с нож. На записи от камери се виждаше, че юноша бързо напуща мястото на случая. Две години по-късно Министерство на вътрешните работи стигна до Матев, седемнадесетгодишен по време на убийството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР