От март месец принц Хари и Меган Маркъл окончателно се

...
От март месец принц Хари и Меган Маркъл окончателно се
Коментари Харесай

Завръщането на принц Хари на Острова

От март месец принц Хари и Меган Маркъл дефинитивно се откриха за океана. Коронавирусът съумя съществено да обърка проектите им, само че двамата все по-често се появяват в медийното пространство и стават все по-активни в разнообразни начинания.

Откакто са в Съединени американски щати, херцогът и херцогинята на Съсекс поддържат връзки с кралското семейство единствено онлайн. Според източници, представени от Page Six обаче, принц Хари възнамерява в скоро време да се върне за малко на Острова .

Най-вероятно той няма да е съпроводен от брачната половинка и сина си, които ще останат в новия им дом в Калифорния. А главната цел на пътуването на Хари е среща очи в очи с кралицата .
 Снимка 500227

Виждането им сигурно няма да бъде изключително прелестно, тъй като имат не една и две тежки тематики за дискутиране. На първо място е сериозното политическо агитиране на кралската двойка преди президентските избори в Съединени американски щати - нещо, за което до преди няколко месеца и дума не можеше да става.

Според кралския биограф Пени Джунър, Хари и Меган са изгорили доста мостове към кралското семейство, само че сега това не им е проблем на напред във времето. А Маркъл едва ли има изключително предпочитание изобщо да се връща на Острова.
 Принц Уилям, принц Хари и тайният съдружник на херцога на Кеймбридж
Тайният съдружник на Уилям против Хари

Кой е подкрепил разрива в връзките им

Персоналът във Fromgmore Cottage към този момент е бил предизвестен, че херцогът на Съсекс ще се настани за известно време в своя британски дом в идващите няколко седмици. Точна дата и дълготрайност на престоя не се прецизират, нито дали Меган ще бъде с него, предава Marie Claire.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР