От март до май всеки месец е изпълнен със свои

...
От март до май всеки месец е изпълнен със свои
Коментари Харесай

Трудни пролетни месеци за 12-те зодии

От март до май всеки месец е изпълнен със свои събития и има място за възходи и падения

Ако един месец стартира позитивно, тогава провалите не са изключени през идващия, написа.

Кой месец ще бъде най-лошият за знаците на зодиака съгласно прогнозите на астролозите?

1. Овен

През април те би трябвало да поправят физическото и психическото си положение. Това е време на смяна, когато един обмислен живот ще би трябвало да бъде коренно изменен.

2. Телец

За тях март ще бъде време на катаклизми и промени в личния им живот. Но даже и знаците да не понасят измененията в ориста, би трябвало да се примирят с това и да бъдат търпеливи.

3. Близнаци

През май ще би трябвало да се сблъскат с доста недоразумения. Въпреки че има добра вест: представителите ще могат да избегнат някои проблеми в персоналния си живот, с помощта на същинските другари.

4. Рак

Април ще бъде най-неразбираемият и непредвидим месец за тях. Важно е да вършиме всичко премерено и поредно. И не забравяйте за предпазливостта в персоналния и финансов живот.

5. Лъв

Те би трябвало да извърнат внимание на месецмай - изключително на първата му половина. Плановете могат да се трансформират с пагубна скорост. Всички промени ще обиден персоналния живот.

6. Дева

Все още би трябвало да изчакат малко, с цел да може март да свърши за тях. И незабавно щом последните му цифри се изнижат на хоризонта, всички неприятности ще изчезнат от живота на Девите.

7. Везни

През април те ще би трябвало да изпитат известно безпокойствие и напрежение. Не забравяйте да се грижите за себе си физически.

8. Скорпион

Априлските делнични дни ще бъдат просто жестоки за Скорпионите. Те ще би трябвало да преразгледат отношението си към предишните и актуалните каузи. И не пускайте някои неща прекомерно покрай сърцето си.

9. Стрелец

Те ще би трябвало да изтърпят тежка борба през май. Поправянето на грешките от предишното е заложено в този месец. Трябва да се опитате да работите върху себе си и да разберете, че всички тези проби са единствено краткотрайни компликации.

10. Козирог

В края на март в живота на Козирозите ще настъпи същински безпорядък. Не е нужно да се паникьосвате, а да се погрижите за личното си благоденствие.

Важно е да зададете вярната тактика, с цел да влезете с нова мощ идващия месец.

11. Водолей

Май ще бъде нечовечен за тях, тъй като хармонията в персоналния им живот ще бъде съществено разтърсена. Трябва да преразгледате персонални аспекти, които постоянно игнорирате. Препоръчително е да не отлагате нещата за по-късно, тъй като те са в положение да се натрупат и да ви смажат още повече с бремето си.

12. Риби

През април те просто би трябвало да се заземят. Ако Рибите не създадат това, тогава те би трябвало да се приготвят даже за най-лошите последствия.

Всеки представител в избран сезон претърпява най-лошите месеци. Затова е доста значимо да издържите и дасе справите с насъбраните проблеми. Ако не извършите верните маневри, тогава неприятностите могат да отидат в новия сезон.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР