От Манодж КумарНОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) – Ако Индия се нуждаеше

...
От Манодж КумарНОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) – Ако Индия се нуждаеше
Коментари Харесай

Строителният сектор в Индия се изравнява, тъй като търсенето на жилища стимулира икономиката

От Манодж Кумар

НОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) – Ако Индия се нуждаеше от още доказателства, че е в средата на голямо жилищно строителство взрив, се получи в данните за Брутният вътрешен продукт от тази седмица, повишавайки упованията, че промишлеността ще продължи да задвижва стопанската система за години напред.

Строителният бранш означи растеж от 13,3% през юли-септември по отношение на година по-рано, по отношение на 7,9% през предходното тримесечие и най-хубавото му показване от пет тримесечия, демонстрират данните, оповестени в четвъртък.

Това оказа помощ на Индия да се разшири с плануваните 7,6%, което я прави една от най-бързо разрастващите се огромни компании в света стопански системи. За разлика от това, западните стопански системи са притиснати от високи лихвени проценти и цени на силата, до момента в който Китай е усложнен от дългова рецесия в бранша на парцелите.

Дългоочакваният взрив, който сътвори милиони работни места, идва след към шест години дълг и спад, провокиран от пандемията, преди строителният бранш да стартира да се подобряв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР