От Манчестър Сити са готови да счупят трансферния рекорд и

...
От Манчестър Сити са готови да счупят трансферния рекорд и
Коментари Харесай

Ман Сити е готов да плати 300 милиона евро за Меси

От Манчестър Сити са подготвени да счупят трансферния връх и да платят клаузата на звездата на Барселона Лионел Меси от 300 милиона евро, пишат медиите във Франция.

В началото на август Неймар стана най-скъпият състезател във футбола, когато напусна " Камп Ноу ", с цел да се причисли към Пари Сен Жермен за 222 милиона евро.

Но в този момент след по-малко от две седмици по-късно има възможност, въпреки и дребна, този връх да бъде усъвършенстван от аржентинския нападател на каталунците.

Футболистът към момента не е подписал новия си контракт, без значение че още на 5 юли клубът осведоми публично, че двете страни са се договорили за това.

Преди дни обаче от " Камп Ноу " признаха, че аржентинецът не е поставил подписа си под квалифицираните документи. Така сега Меси е привързан с Барса единствено за още към 10 месеца.

Иначе драмите към възможните трансфери  Усман Дембеле от Борусия Дортмунд и Филипе Коутиньо от Ливърпъл не престават да пълнят заглавията на европейските медии, а съгласно каталунското издание " Спорт ", от Барса са си набелязали нова жертва. Тимът е отправил оферта в размер на 30 милиона евро за халфа на Ница Жан Мишел Сери.

Треньорът на испанския гранд Ернесто Валверде е на мнение, че въпросният футболист ще му свърши страхотна работа в междинната линия и държи да го има в редиците си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР