От Лусия МутиканиВАШИНГТОН (Ройтерс) -САЩ потребителските цени се повишиха повече

...
От Лусия МутиканиВАШИНГТОН (Ройтерс) -САЩ потребителските цени се повишиха повече
Коментари Харесай

Наемите повишават потребителските цени в САЩ през януари

От Лусия Мутикани

ВАШИНГТОН (Ройтерс) -САЩ потребителските цени се покачиха повече от предстоящото през януари на фона на скока в разноските за заслон, само че повишението на инфлацията не промени упованията, че Федералният запас ще стартира да понижава лихвените проценти през първата половина на тази година.

Най-голямото нарастване на цените за четири месеца, регистрирано от Министерството на труда във вторник, пристигна на фона на силата на пазара на труда и икономическата резистентност. Някои икономисти също упрекнаха компликациите при коригирането на данните по отношение на сезонните съмнения за по-силните от предстоящото показания на инфлацията.

„ Днешните данни не са това, което пазарите или Фед биха желали да видят, само че е значимо да не прекалявате реагирайте и преминете към догатката, че се развива възобновление на инфлацията “, сподели Seema Shah, основен световен пълководец в Principal Asset Management. „ Съкращението през март е изцяло отвън дневния ред, само че май към момента може да бъде в игра, а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР