От Левски се обърнаха към привържениците си със съобщение как

...
От Левски се обърнаха към привържениците си със съобщение как
Коментари Харесай

Наско Сираков ще държи реч на Могилката

От Левски се обърнаха към последователите си със известие по какъв начин ще протекат празненствата по случай 108-годишнината на клуба, която ще се празнува на следващия ден.

" Левскари, на 24 май, вторник от 10:00 часа управлението, деца от Академия Левски, ветерани, чиновници на ПФК Левски, както и последователи на " сините " ще поднесат венци и цветя на могилката в градинката на 22-ра гимназия в София.

По мотив празника мажоритарният притежател Наско Сираков ще произнесе тирада, а символичната гала ще сложи началото на целодневната стратегия във връзка рождения ден на обичания клуб.

Под названието „ 108 години Левски “ събитието на могилката ще е насочна точка за множеството изненади, които се приготвят за „ сините “ последователи на стадион „ Георги Аспарухов “.

Кулминация на целия ден ще е футболната среща сред тимовете „ Синя приказка I “ - първият тим на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ край в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „ Синя приказка II “ – тимът спечелил Купата на България на 15 май.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР