От Левски пуснаха в свободна продажба билети за домакинството на

...
От Левски пуснаха в свободна продажба билети за домакинството на
Коментари Харесай

От Левски пуснаха в свободна продажба билетите за домакинството на Етър

От Левски пуснаха в свободна продажба билети за семейството на Етър. Срещата от петия кръг на Първа лига е на следващия ден от от 21:00 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Ето формалното известие, оповестено на уеб страницата на клуба:

" Уважаеми последователи,

искащите да поддържат обичания тим в дуела от 5-ия кръг на Първа лига против Етър в неделя, 13 септември от 21:00 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", могат да си закупят билети от през днешния ден, 12 септември до привършване на количествата.

Tалоните са в свободна продажба в формалния магазин на клуба на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " и в мрежата на Eventim. Билети се продават и онлайн.

В неделя, 13 септември от 18:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Феновете на тима посетител ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор " STRABAG ", VIP: 100 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 3 и 4: 20 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 5, 6 и 7: 17 лева

Сектор Б: 10 лева

Сектор В: 15 лева

Сектор Г: 10 лева

Притежателите на абонаментни карти, които към момента НЕ СА ЗАЯВИЛИ наличие за дуела Левски - Етър, ще да могат да получат безвъзмездна покана за мача от клубния магазин, само че единствено ако има свободни места на трибуните. Поради приключване на периода за поръчка на онлайн билети, ПФК Левски не им подсигурява непокътнато място на стадиона, при привършване на пуснатите в свободна продажба билети ", гласи известието на " сините ".
 От Емполи изпращат оферта за звездата на Левски Стайн Спиерингс
От Емполи изпращат оферта за звездата на Левски Стайн Спиерингс

Втородивизионният италиански отбор ще се бори за промоция през новия сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР