От Левски публикуваха официална позиция в защита на старши треньора

...
От Левски публикуваха официална позиция в защита на старши треньора
Коментари Харесай

Сайтът на Левски пусна декларация от името на футболистите на клуба

От Левски разгласиха публична позиция в отбрана на старши треньора Живко Миланов. „ Сините “ отхвърлиха появилата се в някои медии " дезинформация "  и в частност реплики на играчи, които не са били изричани в никакъв случай. От клуба са безапелационни, че всички поддържат и стоят зад някогашния капитан.

Пълният текст, оповестен в формалния уебсайт на синия клуб, с подписан създател " футболистите на Левски ":

С цялата си отговорност, желаеме да кажем, че всички в отбора поддържаме и стоим зад своя треньор, изпълняваме своите отговорности и сме пределно мобилизирани да прекъснем отрицателните резултати, които записахме в първите два мача от шампионата. За нас тези две загуби са също толкоз мъчителни, колкото и за всички последователи, милеещи за „ синия “ тим. И ние не по-малко от всички, обичащи „ Левски “, желаеме тимът да се върне на победния път. В никакъв случай няма да се оправдаваме с тежкия интервал, през който клубът минава, а ще продължим да работим дружно, с цел да победим.

Вярваме, че като тим можем да преминем през сложните мигове, в случай че сме единни и по тази причина няма да позволим зловредни внушения и откровени неистини да тровят атмосферата в отбора.

Пътят пред нас е дълъг и сложните борби занапред предстоят. Затова подкрепяйте „ Левски “ по този начин, както единствено Вие можете, левскари. Само дружно ще победим!

От футболистите на „ ПФК Левски
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР