От Левски излязоха с официално съобщение, в което обявиха, че

...
От Левски излязоха с официално съобщение, в което обявиха, че
Коментари Харесай

Левски: УЕФА инструктира да не се пускат билети за гостуващи фенове на Шкупи

От Левски излязоха с публично известие, в което оповестиха, че УЕФА е дала указания да не се пускат в продажба билети за гостуващи почитатели на Шкупи за реванша от втория прелиминарен кръг на шампионата Лига на конференциите. Това е станало след среща сред представители на двата клуба и Комисията по сигурност на Европейската футболна централа.


Припомняме, че преди първия дуел на северномакедонска земя, приключил с триумф на „ сините “ с 2:0, се стигна до случай, при който почитател на Левски бе наръган с нож.

Реваншът на стадион „ Георги Аспарухов “ е в четвъртък, 3 август, от 20:00 часа българско време.

Ето какво написаха от „ сините “:

„ Левскари,

След среща сред представители на „ ПФК Левски “, „ ФК Шкупи “ и комисията по сигурност на УЕФА, европейската централа даде указания да не се пускат в продажба билети за гостуващи последователи за реванша от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 „ Левски “ – „ ФК Шкупи “ на 3 август от 2023 година от 20:00 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

Част от напътствията включват наложителна инспекция на персоналните документи на входовете на стадиона и недопускане на лица с персонални документи издадени в Република Северна Македония, даже при закупен билет за срещата “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР