От Левски излязоха с официална позиция по повод скандалното видео

...
От Левски излязоха с официална позиция по повод скандалното видео
Коментари Харесай

Левски с официална позиция за скандалното видео с Иван Горанов

От Левски излязоха с публична позиция във връзка скандалното видео със бранителя на " сините " Иван Горанов, което се пови в обществените мрежи.
 БФС одруса Левски с 6000 лв. след дербито с Лудогорец
На клипчето се вижда по какъв начин бранителят и негови другари танцуват на хитовата ария на Ед Шийрън " Shape of you ". В даден миг от видеото приятелите на Горанов си демонстрират задните елементи.



Ето какво написаха в уеб страницата на " сините ":

" Левскари,

Днес станахме очевидци на презрян опит за провокация преди съботната среща против „ ЦСКА-София “. В доста комфортен миг „ доброжелатели “ разпространиха клип на футболиста на „ Левски “ Иван Горанов отпреди повече от 2 години. Ясно е, че държанието на Иван на фрагментите е неприемливо. За професионален футболист сигурно, а за състезател на обичания „ Левски “ е напряко немислимо да се държи по този метод и никакви извинения в жанр „ грешките на младостта “ не са годни. Ръководството на „ Левски “ осъжда сходно държание и ще организира сериозен диалог с Горанов, след който ще реши какво наказване да му наложи.

Вторият капитан на „ Левски “ също по този начин изиска да съобщи следното пред всички Вас:

„ Първо желая да се извиня за това видео, което надалеч не подхожда на един футболист на Левски, а още повече и капитан. Няма да се извинявам с това, че е от повече от две години и че съм бил млад и така нататък Съжалявам откровено за държанието си, само че откогато се завърнах в „ синия “ клуб считам, че давам оптималното от себе си на терена, постоянно играя до последните си сили за „ синята “ фланелка и за всички Вас по трибуните. Надявам се, че и отвън терена съм посочил какво значи да си футболист на „ Левски “ и какъв образец би трябвало да се дава на децата и младите футболисти и последователи. Никога повече няма да позволи сходна неточност, тъй като към този момент знам какво е да си професионален футболист и желая Вие да се гордеете с мен. “

Ръководството на „ ПФК Левски “ застава твърдо зад Иван Горанов и има вяра, че той има нужните качества да пази цветовете на клуба и да бъде образец за подражателство на подрастващите ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР