От левицата ще настояваме държавата да поема инвитро процедури за

...
От левицата ще настояваме държавата да поема инвитро процедури за
Коментари Харесай

Добрин Добрев: БСП предлага безплатни учебници до 12 клас и безплатни лекарства за деца до 14 г.

От левицата ще настояваме страната да поема инвитро процедури за хора с репродуктивни проблеми
„ През миналото ръководство доказахме, че освен обещаваме, само че и изпълняваме, че можем да вършим политики с мисъл и грижа за хората, за бизнеса и промишлеността. Доказахме, че не е мъчно и хората го видяха. “ Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България “ в Разград Добрин Добрев при срещата му с поданици на гр. Кубрат.

Бяха разисквани настоящите проблеми през днешния ден, които се отразяват върху цялото ни общество: „ Както за пенсионерите и възрастните, по този начин и за младите, за какво е значимо те да остават в България и по какъв начин може да бъде реализирано това. Защо е належащо пенсиите още веднъж да бъдат преизчислени, с цел да се случи това заслужено, по отношение на дългогодишно трудилите се хора покачване и да няма към този момент пенсионери, ощетени от този механизъм, както и безплатните медикаменти за хората над 75-годишна възраст. “

Кандидатът за депутат показа и част от ограниченията на левицата за младите фамилии: безвъзмездни учебници за всички от 1 до 12 клас, безвъзмездни медикаменти за децата до 14 годишна възраст, нулев налог върху приходите от труд до навършване на 26 години, еднократната помощ при раждане: първо дете 500 лева, второ 1 000 лева, трето 1 500 лева, за всяко последващо 200 лева, увеличеване размера на еднократната помощ за майки-студентки от 2 880 лева на 6 500 лева, изцяло безвъзмездни инвитро процедури за хора с репродуктивни проблеми.

„ Нека създадем по този начин, че младите да остават в родината си, да имат професионална и персонална реализация и подкрепяне от страната за основаване на фамилии и респективно позитивен демографски приръст “, съобщи Добрин Добрев.

По време на срещата бяха наранени и тематиката за газовата диверсификация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР