От Леонид Селиктар С премиерата на обновената версия- 2022 година,

...
От Леонид Селиктар С премиерата на обновената версия- 2022 година,
Коментари Харесай

SKODA KAROQ 2022 : Още по-добра за утрешния ден

От Леонид Селиктар

С премиерата на обновената версия- 2022 година, на KAROQ, SKODA обезпечи близкото бъдеще на хитовия си SUV модел за идващите години. Макар и измененията да не са със съществени измерения, те са нанесени тъкмо там където трябва- в дизайна и в еко-отговорната същина на автомобила.

SKODA KAROQ 2022, която е правоприемник на най-продаваното SUV предложение на марката през 2020 година и на второто най-популярно през 2021 година (KAMIQ (120 700), KAROQ (119 200)), стъпва на извънредно сполучлива пазарна база от повече от 500 000 осъществени представителя на модела.

Обновеният KAROQ получава по-голяма челна решетка, по-големи челни въздузаборници, нови фарове, нови двукомпонетни диодни дневни светлини, по-голям заден спойлер, нови задни светлини и други. Излъчването на модела е променено, еволюирало и по-стилно, като е подчертано и благодарение на нови напълно диодни матрични светлини.



От SKODA споделят, че автомобилът, който е разполагаем в общо девет цветови екстериорни осъществявания, включително и напълно новите за гамата Phoenix Orange и Graphite Grey, е с усъвършенствана с съвсем 10% аеродинамика (cd 0.30) и усъвършенствана горивна изгодност. Последните две достижения са осъществени посредством усъвършенстването на повърхността на челната част, прибавянето на обтекаеми плоскости под двигателното поделение и резервоара, въвеждането на особено аеродинамично усъвършенствани джанти и нов, по-издължен, заден спойлер.

От SKODA Auto са обърнали извънредно съществено внимание на интериора на KAROQ 2022, като тук са употребявани новаторски материали, огромна част от които и виновни от екологична позиция. Интересна оригиналност по тематиката е опцията за поръчката на пакет Eco при равнищата на осъществяване Ambition и Style, в който са включени материали направени от рециклирани пластмасови бутилки.

Горните две равнища на съоръжение получават също по този начин и нови решения във връзка с тапицериите и цветовете, а предната пътническа седалка е налична и във версия с функционалност за запаметяване на позицията и електрическо ръководство. Допълнителен комфорт и наслаждение внасят тризоналната Climatronic климатична апаратура, новите декоративни Piano Black детайли по предното табло и вратите, както и новите функционалности на системата за косвено осветяване на интериора.

По отношение на задвижващите елементи, KAROQ 2022 се предлага в пет мощностни версии- две дизелови и три бензинови, оптимални индикатори от 110 до 190 конски сили. Топ предлагането е Karoq SportLine, което разполага и със система за задвижване на четирите колела. Двулитровата TDI дизелови трансформация със 150 конски сили е налична както във вид с предно задвижване, по този начин и с такова на четирите колела.

KAROQ 2022 може да бъде изпълнен и с адаптивната DCC (Dynamic Chassis Control) система, която дава опция за избор сред четири съществени режима на работа, включително Eco, Comfort, Normal и Sport, а лидерът може да конфигурира свои лични насторйки с помощта на режима Individual.

Черешката в модификационната гама на KAROQ 2022 е равнището на съоръжение SPORTLINE и както подсказва нейното име, тук главният акцент е по-спортното лъчение и допустимо най-хубавото софтуерно съоръжение.

SPORTLINE равнището на осъществяване обаче може да бъде поръчано с всички задвижващи елементи (без еднолитровата TSI), само че най-подходящ по тематиката е двулитровият TSI бензинов мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 190 конски сили, и е конфигуриран със 7-степенна DSG роботизирана трансмисия и система за задвижване на четирите колела.

KAROQ SPORTLINE получава няколко специфични за версията решения, включително редица черни приложения по екстериора и интериора, неповторими 18-цолови джанти с Aero пакет, изпълнени в главния цвят на купето странични и задна престилка, хромирани накрайници на изпускателната система, в допълнение тонирани задни стъкла, тематичен интерфейс на 10.25-инчовият си инструментален панел и други.

По отношение на приложимостта, компактният SUV на SKODA предлага товарна съдържимост от 521 литра при общоприета настройка на седалки и до 1630 литра при сгънати седалки. С наличните VarioFlex седалки, свободният размер варира от 588 до 1810 литра (при цялостното премахване на задните седалки).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР